Aktualności

 

Gotujemy z TOP CHEFEM

Środa, 2018-05-30

Paella w kilku odsłonach serwowana osobiście przez TOP CHEFA?!
To tylko jedno z kilku dań, którymi częstował w ubiegłą niedzielę na poznańskim Starym Rynku Jakub Reszka i pierwsza z 4 odsłon plenerowych eventów „Gotuj się na nowości”.
Podczas każdego wydarzenia Szef Kuchni przyrządza potrawy charakterystyczne dla różnych zakątków świata z towarów prosto z Franowa.
Jakub Reszka przypomniał kilkakrotnie, że produkty których używa na co dzień nie są jedynie przywilejem najlepszych poznańskich restauracji, ale są dostępne dla każdego w sklepach ze znakiem Produkt z WGRO S.A.
Potwierdzenie asortymentu wysokiej jakości stanowiła efektowna ekspozycja owoców i warzyw prezentowana podczas wydarzenia.
Cała akcja wspomogła Drużynę Szpiku, którą reprezentował poznański raper Doniu z córką.
Najbliższe, wspólne gotowanie już w najbliższą niedzielę 3 czerwca na Moście Jordana, kolejne 9 czerwca na KontenerART i 17 czerwca ponownie na Starym Rynku.
Zapraszamy serdecznie!

 

Powrót

Wielkopolska Gildia Rolno-Ogrodnicza S.A. © 2008